Egyéb programok

2020. nov. 10. Gyertyás edzés

A Covid járvány miatt sajnos ilyen korán meg kellett tartanunk az év utolsó edzését, amely egyben tiszteletadás volt Mondik Attila 4.dan 50. születésnapjára.  


Vendégedzés 2. felvonás

2020. február 04.

A 2020-as év februári első edzésén Palotás Zoltán (5. dan), a HBSE Újbuda Aikido Dojo vezetője tisztelte meg kis csapatunkat és tartott kimerítő, kellemes és emlékezetes edzést. Mindezt a vendéglátás elkerülhetetlen epizódja, a szendvicses vacsi követte, amelyen átadásra került dojonk ajándéka is. 

Vendégedzés 1. felvonás

2019. december. 17.

A 2019. év utolsó edzésére ellátogatott hozzánk Székely Viktor (aikikai 4. dan) Zenshin Ryou dojo-cho. Az edzésen bemelegítés után alap technikákat gyakoroltunk utcai stílussal ötvözve. Nagyon hangulatos és tanulságos edzés volt, remélem lesz még rá alkalom, hogy újra Viktortól tanulhassunk. 

Az edzést kisebb vacsorával, szendvicsezéssel, sushizással és teázással zártuk karácsonyi hangulatban.


Kincsesbánya

2018. július 8.

A fenti időszakban Kincsesbányán, Kovács András kardkovács-mester nyílt napján, műhely látogatáson vettünk részt, ezzel ha csak nagyon rövidke időre is betekintést nyerhettünk a szamurájkard elkészítésének egy mozzanatába. Megtekinthettük András gyönyörű, magasztos energiákat sugárzó japánkertjét, a hangulatos kis kerti tavacskában úszkáló aranyhalait és nem utolsó sorban a kovácsolás színhelyéül szolgáló, felújított kis kovácsműhelyt: a fújtatóval, a szerszámokkal, a tűzfészekkel és a kovácsolásra váró anyagokkal.

A műhelyemben két eszköz található a jelenidőből: a 100 w-os izzó és a poroltó. (Kovács András)

A nyílt nap bensőséges hangulatát a következő fotókkal és videóval örökítettük meg, amelyek talán megmutatják és betekintést adnak dojonk szemléletéről, lelkivilágáról is.

© 2018 - A weboldalt a Gazdagrét Aikido készítette.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!